Бултрако Моторс посвети юни на най-малките. Само до края на

...
Бултрако Моторс посвети юни на най-малките. Само до края на
Коментари Харесай

Месец на децата в шоурумовете на Бултрако Моторс

Бултрако Моторс посвети юни на най-малките. Само до края на месеца всяка фамилна покупка на автомобил от марките Honda или Subaru от центровете на дилърството ще бъде възнаградена с подарък детски велосипед Astreco (https://www.bultraco-plovdiv.bg/bicycles) на пазарна цена 590 лева до привършване на количеството им. Още приятни изненади са планувани освен за малчуганите, само че и за техните родители.

И двете японски марки са известни с високото равнище на сигурност на своите коли и моделите им обичайно печелят оптималната оценка от пет звезди на самостоятелната организация EURO NCAP. И Honda и Subaru се подреждат измежду челните места по детска сигурност, като Subaru XV e водач в класа си по този индикатор.

Сега е моментът за избор на нов автомобил, тъй като промоцията може да бъде съчетана и с спомагателните отстъпки за моделите CR-V и Civic на Honda (https://cars.honda.bg/offers/), които компанията Бултрако Моторс е оповестила за съответни налични коли. До 6000 лева по-ниска цена ще платите при покупка на високопроходимия Honda CR-V да вземем за пример.

Обектите на Бултрако Моторс в Пловдив се намират на адрес „ Пазарджишко шосе “ 82.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР