БулфотоСтранно изказване направи преди малко здравния министър в оставка Костадин

...
БулфотоСтранно изказване направи преди малко здравния министър в оставка Костадин
Коментари Харесай

Ангелов изненадващо: Ковид не е особено опасна инфекция и никога не е била третирана като такава

Булфото

Странно изявление направи доскоро здравния министър в оставка Костадин Ангелов. 

Добро предложение е да се извърши проект за деяние и противоепидемични ограничения, само че това, което вършиме е рисково, в случай че се приказва за съответни цифри.

Страната ни е доста друга, този народен проект ще задейства, само че Ковид не е изключително рисково зараза и в никакъв случай не е била третирана като такава. Това разяснява здравният министър в оставка Костадин Ангелов на чуване пред Комисията по опазването на здравето в Народното събрание, представен от Евроком.

" Искам да кажа и нещо за това, което сподели проф. Андрей Чорбанов. Да, България мина сполучливо през трите талази. Най-малко информация имахме тогава, по тази причина действахме по този начин, както работят и другите страни ", изясни Ангелов.

Той поправи проф. Чорбанов с думите, че коронавирусът не е изключително рискова зараза и в никакъв случай не е била третирана като такава. " По отношение на ограниченията, хората, които са взели тези тежки решения по целия свят, са имали своите претекстове. Мерките, които са приложени по време на първата вълна не можеха да се приложат при втората вълна, както и при третата ", сподели още той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР