БулфотоГЕРБ са убедени в победата си на изборите отсега и

...
БулфотоГЕРБ са убедени в победата си на изборите отсега и
Коментари Харесай

Проф. Христов СДС-ГЕРБ: Бием на изборите със сигурност. Няма да се коалираме с БСП. Чакаме програмата от Слави

Булфото

ГЕРБ са уверени в успеха си на изборите занапред и се чудят с кой да се коалират. С Българска социалистическа партия е изключено, само че може да помислят за Слави Трифонов съгласно програмата му.

Десницата би трябвало да се сплоти, с цел да е мощна. Това сподели пред Нова телевизия ръководителят на Съюз на демократичните сили проф. Румен Христов, съобщи Евроком.

„ Коалицията ни с ГЕРБ е осъзната “, добавя още Христов. Според него десницата в този момент е обединена, а левицата разпокъсана. „ Нямам подозрение, че ние ще спечелим изборите “, споделя Христов. Целта е обаче да се съберат задоволително гласове, с цел да се образува държавно управление по-късно. Според него никога не може да има коалиция с Българска социалистическа партия. За партията на Слави Трифонов не разяснява, защото чака да види точките в програмата й.

За Христов най-хубавият жив политик в България е Петър Стоянов. За най-успешен министър председател счита Бойко Борисов, защото ръководи най-дълго. Като доста добър на този пост уточни и Иван Костов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР