БулфотоГърция и България са на пътя на бежанците.Неблагодарно е да

...
БулфотоГърция и България са на пътя на бежанците.Неблагодарно е да
Коментари Харесай

Ердоган: Ако отворим границите си, не зная какво ще стане с Гърция

Булфото

Гърция и България са на пътя на бежанците.

" Неблагодарно е да се каже, че Турция е източникът на казуса, до момента в който страната ни е хазаин на 5 милиона бежанци, " безапелационен е турският президент

„ Ако отворим границите си, не зная какво ще стане с Гърция “, съобщи турският президент Реджеп Таийп Ердоган в директна опасност към Атина на взаимна конференция с унгарския министър председател Виктор Орбан в Анкара, написа Protothema, представена от Агенция " Фокус ".

„ Неблагодарно е да се каже, че Турция е източникът на казуса, до момента в който страната ни е хазаин на 5 милиона бежанци. Ако отворим границите си, не знам какво ще стане с Гърция. Освен това Гърция е страната, която потапя лодки за бежанци в Егейско и Средиземно море и ги осъжда на гибел, като пробива надуваемите им лодки. Мицотакис и неговите сътрудници прекарват дните си в неистина и непочтено държание, заради което не вдъхват доверие в района “, съобщи турският водач.

Protothema изяснява изявлението с терзания от военните съглашения на Гърция със Съединени американски щати и Франция, както и спада на известността му в Турция, чиято стопанска система е в рецесия.

„ Разочарованието на турския президент от последните събития е отразено в кресчендото на провокативните изказвания и закани, които той направи през този интервал. Този път той споделя, че гърците „ осъждат бежанците на гибел “, отбелязва гръцкото издание.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР