БулфотоМного добре ще бъде, ако някой обясни на Кирил какво

...
БулфотоМного добре ще бъде, ако някой обясни на Кирил какво
Коментари Харесай

Волгин: Озаптете Кирил Петков

Булфото

" Много добре ще бъде, в случай че някой изясни на Кирил какво значи да живееш в демократично общество. В демократичното общество един народен представител, министър или министър председател не споделят кой кмет би трябвало да стои и кой да си тръгне.

Това го вършат гласоподавателите. ", написа журналистът от БНР Петър Волгин във Facebook.

" При демокрацията кмет е този, за който хората са дали своят вот, а друг, който Кирил харесва. Освен това хубаво е Кирил да знае, че при демокрацията има разделяне на управляващите.

Главният прокурор може да е най-страховитият кръволок, само че в демократичното общество има процедури, които би трябвало да се извършат, с цел да напусне той поста си. Вярно е, ние към този момент разбрахме, че Кирил не си пада изключително доста по спазването на законите.

За него те са досадна детайлност, която се изпречва на другояче блестящия му път. Само че, каквито и чувства да има, ще му се наложи да съблюдава законите, когато стане министър председател. Така че е наложително някой, може и Асен да бъде, да му изясни по какво се разграничава демократичното общество от тираничното.

При тираничното общество става това, което каже висшият шеф. Може би Кирил тъкмо по този начин си показва идеалната страна. Ако е по този начин, значи грубо се е объркал и би трябвало да бъде озаптен, преди да натвори огромни пакости. "

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР