Букурещ Тайтънс и Варна Шаркс ще се изправят един срещу

...
Букурещ Тайтънс и Варна Шаркс ще се изправят един срещу
Коментари Харесай

Варненци и румънци ще играят американски футбол в Суворово

Букурещ Тайтънс и Варна Шаркс ще се изправят един против различен в една вълнуваща среща по американски футбол. Събитието ще се организира на 27 май 2023 година (събота), от 12:00 часа на стадион “Градски “ в Суворово. Това оповестиха уредниците на мача.

Букурещ Тайтънс, един от румънските тимове от Букурещ, е прочут със своята мощна отбрана и стратегически игра. В същото време Варна Шаркс е единствения тим по американски футбол на Варна. След като изгубиха финала за миналогодишата купа на България, Шаркс са решени да създадат всичко допустимо да са първенци за 2023-та и с неспокойствие чакат този трогателен мач против Титанс.

Двата тима ще се борят за купата на шампионата. И двата отбора са известни със своята устойчивост и хъс, тъй че почитателите могат да чакат напрегната среща до последната минута. Тази среща дава обещание да бъде зашеметяващо преживяване за феновете на американския футбол и ще бъде едно вълнуващо събитие за спортните почитатели в град Варна и покрайнината. Входът за събитието ще бъде безвъзмезден.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР