Букет с охлюви получи за 8 март Лили Иванова. Примата

...
Букет с охлюви получи за 8 март Лили Иванова. Примата
Коментари Харесай

Лили Иванова получи невероятен подарък за 8 март

Букет с охлюви получи за 8 март Лили Иванова. Примата на родната сцена се похвали с прелестни дарове за празника си, написа "Телеграф ".

„ На всички жени–честит празник! Благодаря за прелестните дарове и цветя”, написа Вечната Амбър на родната музика. И поздрави сърдечни всичките си фенове в обществените мрежи.

В една от истинските кошници, с изключение на зюмбюли и други разнообразни типове цветя, имаше и два охлюва. Другият й букет е по-стандартен–само от бели пролетни цветя.

Сред останалите изненади имаше и бяла орхидея в саксия, както и чантичка с кристали „ Сваровски”, а също и кученце, облечено в булчинска рокля. Очарователната играчка към този момент краси масата в трапезарията на певицата.

Примата на фолка – Глория, също получи дарове от почитатели за деня на дамата. Сред тях е верижка с висяща корона, а другият е и гривна за ръка с камъни „ Сваровски” и сред тях златен ключ сол. Както и кутия бонбони и шампанско в комплект с първия подарък.

Сладки изкушения получи и певицата Емануела – бели рози и червени сърчица. Тита се похвали с розова роза, а Есил Дюран – с автентично аранжирана кутия с цветя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР