Букайо Сака съвсем скоро може да се превърне в най-добре

...
Букайо Сака съвсем скоро може да се превърне в най-добре
Коментари Харесай

Арсенал и Сака почти са се разбрали, заплатата на крилото ще се увеличи над четири пъти

Букайо Сака напълно скоро може да се трансформира в най-добре платеният състезател на Арсенал, оповестява вестник “Сън ”. Очакванията са той да сложи подписа си под нов петгодишен договор, който да му носи 300 хиляди паунда на седмица. 21-годишният състезател договаря с шефовете на “артилеристите ” повече от година, само че двете страни са на финалната права и се чака скоро да разгласят договорката. Това ще е много съществено нарастване на заплатата на Сака, който сега печели по към 70 хиляди паунда на седмица. 

21-годишният състезател договаря с шефовете на “артилеристите ” повече от година, само че двете страни са на финалната права и се чака скоро да разгласят договорката. Това ще е много съществено нарастване на заплатата на Сака, който сега печели по към 70 хиляди паунда на седмица. 

Очаква се крилото да надмине по заплащане Габриел Жезус, който сега оглавявя тази ранглиста след прехвърлянето си от Манчестър Сити за 45 милиона паунда през предишното лято. Наскоро Габриел Мартинели възобнови своя контракт до 2027 година, а договарянията с Уилям Салиба също напредват и се чака да бъдат доведени до сполучлив край. В момента Арсенал има 8 точки преднина на върха в класирането пред Манчестър Сити, само че има и мач повече от “гражданите ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР