Bugatti се сбогува със своя двигател W16 със стил.Френската марка

...
Bugatti се сбогува със своя двигател W16 със стил.Френската марка
Коментари Харесай

Най-бързата кола в света: 1557к.с.,$5М, 99 бройки

Bugatti се сбогува със своя мотор W16 със жанр.

Френската марка показа най-новия си хиперавтомобил - роудстъра Mistral. Откритият скоростен автомобил е основан на Chiron и ще бъде последният шосеен модел на марката с мощния мотор, който е отличителна линия на гамата от представянето на Veyron през 2005 година насам. Виж видео ТУК!

Mistral може и да е първият роудстър от ерата на Chiron, само че Bugatti създава модели без покрив през цялото време. Всъщност 40 % от колите, създадени от автомобилния производител през последните 113 години, са с открит покрив. Превръщането на актуалното потомство хиперавтомобил на компанията в роудстър обаче не беше толкоз просто, колкото просто да отрежете покрива му. Цялото тяло трябваше да бъде модифицирано и завършено отначало. Полученият автомобил е с по-заоблен контур от предшествениците си, което би трябвало да увеличи успеваемостта му.

 width=

Дизайнът на новия модел, който е кръстен на мощния вятър, който духа в долината на река Рона, е мощно въодушевен от един от най-великите роудстъри на Bugatti - Type 57 Roadster Grand Raid от 1934 година Влиянието му се вижда най-добре на предното стъкло на Mistral. То не е V-образно като тази на Grand Raid, а има неповторим закривен дизайн, който обгръща А-колоната и основава резултат на козирка за лидера.

Разположените зад облегалките за глава кулички на мотора са още едно връщане обратно, този път към първото Bugatti с открит покрив в модерната ера - роудстъра Veyron. Поръчковите, отвесно ситуирани фарове са напълно нови, а Х-образният претекст на задните светлини е по-усъвършенствана версия на този, който се вижда при Bolide, предопределен единствено за писта. Mistral дебютира в топло черно с нюанси на трюфелно кафяво и фини жълти акценти, само че както и при другите Bugatti, купувачите ще могат да избират от съвсем неограничена палитра от цветове.

Вътрешността на роудстъра не се разграничава радикално от тази на другите модели Chiron. Ориентираният към лидера салон е изпълнен със същите материали от висок клас - безпогрешни кожи, лек исполин и алуминий, фрезован от един блок, само че предлага няколко нови детайла. Сред тях са панели на вратите от тъкана кожа и кехлибарена вложка в скоростния лост, в която се намира известната статуя на Рембранд Бугати " танцуващ слон ".

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР