Будни граждани на Добрич алармираха Narod.bg за брутални сцени на

...
Будни граждани на Добрич алармираха Narod.bg за брутални сцени на
Коментари Харесай

СКАНДАЛ в Narod.bg: Кметицата Соня Георгиева – Общата в развратни сцени в община Добрич със секретаря Дико

Будни жители на Добрич сигнализираха Narod.bg за брутални подиуми на разврат в община Добричка с присъединяване на кметицата Соня Георгиева, получила прякора Соня Общата и секретаря Дико Иванов, неин някогашен ухажор.

 Ето го героят от голите записи Дико Иванов

В община Селска (Добрич) царува жесток разврат, корупция, закани и така нататък от доста години. Сега отпред на разврата и корупцията и заканите е Соня Георгиева! Целият град знае за издигането й като кмет на селска община Добрич…. За страдание кметицата е позната измежду старите комунисти в града като Соня Общата!

Порноизпълненията им с присъединяване на още една жена са документирани със скрита камера от самия Динко Иванов. Соня Георгиева е знаела за тайното записване на разврата, което е закононарушение, тъй като премълчава истината (лично укривателство – член 294 НК) и на общото длъжностно закононарушение по член 282.

Реклама

 Палавата Соня е снимана в подиуми с Дико и още една дама

По този мотив в понеделник, 16 октомври, група жители ще внесат сигнал до Районния съд против Соня Георгиева за премълчаване на истината за развратните подиуми и записването им в постройката на община Добричка.

Отделно от това за вота на 29 октомври Соня Георгиева изпраща свои емисари във всяко едно село в общината и се обикаля къща по къща със закани, че в случай че не гласоподават за нея, ще стане неприятно и ще би трябвало да изоставен селото, за което към този момент има пуснати тъжби до полицията.

Снимката от скрита камера, с която Narod.bg разполага, ще бъде предадена на Министерство на вътрешните работи

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР