Будапеща. България ще бъде домакин на Седмата среща на държавните

...
Будапеща. България ще бъде домакин на Седмата среща на държавните
Коментари Харесай

България ще бъде домакин на Седмата среща на държавните и правителствени ръководители на страните от Централна и Източна Европа и Китай през 2018 г.

Будапеща. България ще бъде хазаин на Седмата среща на държавните и държавни ръководители на страните от Централна и Източна Европа и Китай през 2018 година Такава договореност беше реализирана по време на пленарните диалози в границите на Срещата на държавните и държавни ръководители на страните от Централна и Източна Европа и Китай, която се организира в Будапеща, оповестиха от държавна осведомителна работа .
Признателен съм на премиера Ли Къцян, на министър-председателя Виктор Орбан, на всеки един от моите сътрудници за поддръжката им България да бъде хазаин на идната среща на върха по самодейността „ 16+1 ”, сподели министър председателят Бойко Борисов. Той уточни, че годината, която стартира, е знаменателна за страната ни поради и първото Българско председателство на Съвета на Европейския съюз. „ Високата степен на готовност и мотивираност на държавното управление, произлизащи от организацията на Председателството, ще допринесат и за подготовката и обезпечаването на едно сполучливо домакинство на Седмата среща на върха „ 16+1 ” в София “, счита Борисов.
Той напомни, че през 2018 година България ще бъде хазаин и на друга основна демонстрация в границите на „ 16+1 ” – срещата в Пловдив на локалните водачи. Важни събития ще бъдат проведени и по линия на Центъра за поощряване на съдействието сред страните от ЦИЕ и Китай в селското стопанство в София.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР