БУБА Баскетбол организира традиционен треньорски семинар по време на София

...
БУБА Баскетбол организира традиционен треньорски семинар по време на София
Коментари Харесай

БУБА Баскетбол организира треньорски семинар по време на турнира София къп 2023

БУБА Баскетбол провежда обичаен треньорски семинар по време на София Къп. От 10 до 12 март зала „ Триадица “ ще одобри София Къп 2023, като още веднъж сътрудник на конкуренцията ще е Столична Община. Надпреварата ще бъде за тимове, формирани от състезатели, родени през 2009 година

По традиция столичната школа трансформира баскетболното съревнование и в потребно събитие за всички български треньори за подрастващи. На 11 март в зала „ Триадица “ в 14:00 ч.

В семинара ще вземат участие двама треньори. Димитрис Мицикас има над 15 годишен опит в работата с подрастващи баскетболисти и дълготраен треньор към школата на БК „ Арис “ – Гърция, където работи със състезатели на възраст 13-14 години. Неколкократно през досегашната си кариера е бил асистент треньор към разнообразни обединения на националните тимове на Гърция за подрастващи.

Темата, която ще показа на мини-семинара е „ Изграждане на персонална отбрана и правила при 14-годишни състезатели “.

Вторият преподавател ще е Даниел Мошич – повече от 17 години работи с подрастващи в разнообразни клубове в Сърбия. Към момента е треньор към БК „ Раднички Крагуевац “- Сърбия.

Също като сътрудника си от гръцкия тим, Мошич е взел участие като треньор в разнообразни обединения на националните тимове на Сърбия при подрастващите. Темата, която ще показа на семинара е “ Отборно нахлуване против персонална отбрана при 14 годишни състезатели “.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР