bTV Защитата на обвинения за убийството на варненския балетист поиска делото

...
bTV
Защитата на обвинения за убийството на варненския балетист поиска делото
Коментари Харесай

Петър се призна за виновен за смъртта на балетиста, намалят му чувствително присъдата

bTV Защитата на обвинявания за убийството на варненския балетист изиска делото да се гледа при закрити врата, само че това искане не бе почетено от съда, съобщи кореспондент на Varna24.bg .

Майката на Мартин Чикалов бе конституирана като частен обвинител.

Бе решено самото дело да се гледа по съкратената процедура, а обвиненият Петър Здравков се призна за отговорен, като по този метод присъдата му ще бъде редуцирана с 1/3.

Припомняме, че тежкият пътен случай стана на 10 септември 2018г. на  бул. " Приморски “ във Варна. Според обвиняването, шофирайки с превишена скорост персоналния си автомобил, лидерът блъска пресичащ велосипедист, след което напуща местопроизшествието. Вследствие на случая 39-годишният Мартин Чикалов умира. Автомобилът е открит зарязан малко по-късно на бул. " Цар Освободител “, а лидерът се укрива от органите на реда и е разгласен за търсене. Ден по-късно след случая се предава самичък в наличието на юриста си. Петър в никакъв случай не е имал шофьорска брошура, за което е бил глобен. Според обвиняването, при направената съдебно-химическата експертиза, в кръвните проби водача са били открити наркотични субстанции.

Престъплението, за което е упрекнат е тежко по смисъла на закона и за него се планува наказване " отнемане от независимост “ от 3 години до 15 години.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР