bTV В края на миналата година в ефира на bTV уволнената

...
bTV
В края на миналата година в ефира на bTV уволнената
Коментари Харесай

Уволнена директорка на градина показа есемеси за прием на деца по втория начин

bTV В края на предходната година в ефира на bTV уволнената директорка на 164 ОДЗ "Зорница " в кв. "Горна баня " Мариана Иванова разгласи, че има напън от страна на чиновници на Столичната община посредством есемеси и позвънявания върху шефовете на градини за банкет на деца "по втория метод ".
Днес в предаването "Тази заран " тя сподели и част от есемесите. Те съдържат имена и ЕГН-та на деца. Есемесите са от специалисти на Столичната община и от районния кмет на "Овча купел " Христина Хаджигеоргиева.

Иванова сподели и лист с букви на признати "по втория метод " и къде и какво работят техните родители или близки:

Марияна Иванова още веднъж разгласи, че натискът постоянно идва от шефа на дирекция "Образование " в общината Мария Минчева, само че тя не рискувала да праща есемеси.

Уволнената директорка призна, че има виновност, че не е изнесла данните по-рано.

В отговор на тези обвинявания зам.-кметът Тодор Чобанов сподели, че в показаните есемеси не вижда напън. Възможно е госпожа Хаджигеоргиева да е желала информация за някое дете, посочи Чобанов.

На обвиняванията отговори и районният кмет на "Овча купел ". "Нека покаже целия текст на моето известия, да каже по какъв начин съм оказвала напън ", сподели Христина Хаджигеоргиева. Тя изпрати целия есемес, в който е изписано ЕГН и име на детето и най-после написа "ако е допустимо ". Един есемес не е напън, изпратила съм единствено един есемес... имам право да изпращам есемеси, на който си желая, това не значи напън ", сподели още районният кмет.

Преди изпращането на есемес има диалог по телефона - устен напън, който е мъчно доказуем, посочи уволнената директорка.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР