bTV Кубрат Пулев вече пътува към САЩ. На 27 ноември той

...
bTV
Кубрат Пулев вече пътува към САЩ. На 27 ноември той
Коментари Харесай

Кубрат посети старчески дом и замина за САЩ

 bTV Кубрат Пулев към този момент пътува към Съединени американски щати. На 27 ноември той ще се изправи против ММА боеца Франк Мир. Мачът им ще се организира в Тексас и по нови правила - композиция от бокс и бойни изкуства, и в триъгълен кръг. 

Преди за първи път в кариерата си да се впусне в такова предизвикателство, Пулев посети един от скъпите му хора - 91-годишната му вуйна Ели, оповестява bTV. Той поговори с възрастните хора в един старешки дом, с цел да почерпи ентусиазъм. 

" Живот-красота, живот-вдъхновение. Животът заслужава да се живее ", безапелационна е сестрата на бащата на братя Пулеви.

" Който не цени живота е простак! Трябва да бъдат хората умни и положителни. Има потребност страната от млади, предприемчиви и същински хора ", добави Кобрата.

На 91 години вуйна Ели продължава да чете книги и да се вълнува за кариерата на своя племенник. Тя не пропусна да го разпита за идната среща и му благодари за визитата. 

" Усмихвайте се по-често. Както е споделил Бог - по този начин е. Човек би трябвало да се усмихва и да бъде благополучен! ", пожела Кобрата на възрастните хора.

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР