bTV Докато чаках платото ми да стане, срещу мен имаше двама

...
bTV
Докато чаках платото ми да стане, срещу мен имаше двама
Коментари Харесай

Ценко Чоков: Падна ми захарта и трябваше по най-бързия начин да хапна

bTV Докато чаках платото ми да стане, против мен имаше двама здрави мъже, очевидно охранители, и непрекъснато ме снимаха с телефон. Подпитах сервитьора какви са тези господа и той ми сподели, че са защитата на господин Гешев (визира зам.-главния прокурор Иван Гешев). Това сподели в телефонно позвъняване някогашният кмет на Галиче Ценко Чоков.

Преди два дни той е сниман да се храни в първокласен ресторант в столичния кв. " Драгалевци ", до момента в който е под домакински арест.

" Чаках да ми се донесе храна, считам, че нищо незаконно не съм направил. Смятам, че като имам позволение да изляза, имам и право на храна. Поради това, че ми беше паднала захарта, трябваше по най-бързия метод да хапна ", посочи Чоков.

Той описа още, че снимащите повикали полиция, ревизирали го и по-късно с множеството поръчана храна се прибрал у дома.

Малко по-рано в изявление за предаването " Тази заран " по bTV неговата съпруга Цветелина Нелова също съобщи, че Чоков е влезнал в заведението, с цел да си вземе храна за у дома.

Говорителят на прокуратурата Румяна Арнаудова пък разяснява, че Чоков безочливо се е отклонил от домашния арест. Обвинението ще изиска той още веднъж да бъде арестуван под стража.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР