bTV 14-годишната певица Сузанита, която предизвика скандал със свои видео клипове,

...
bTV
14-годишната певица Сузанита, която предизвика скандал със свои видео клипове,
Коментари Харесай

Родителите на Сузанита: Тя е добро дете, продукт е на леките музикални жанрове

bTV 14-годишната певица Сузанита, която провокира скандал със свои видео клипове, отвън сцената е положително дете, което още не е намерило своя път като реализатор. Това обявиха в студиото на " Тази заран " по bTV родителите на момичето - небезизвестният Орхан Мурад и жена му Шени.
" Сузанита е като всички младежи, тя не следва моя път (...) Тя е разследване, артикул на леките музикални жанрове ", уточни артистът и акцентира, че като родители в този момент имат ясна задача: " Да канализираме и насочим нейното образование, нейната обща просвета към нещо по-добро ".

В тази връзка Орхан и Шени се заканиха, че ще съдят някои публицисти поради погрешни изказвания по адрес на щерка им: " Детето няма силикон нито в устните, нито на друго място ".

Майката на Сузанита, която я кара на участия, не счита и че клиповете са били прекомерно провокативни: " Тя е по едно боди, (по тази логика) би трябвало да забранят на всички майки на деца до 18 години да пускат фотоси от плажа ". Защо момичето демонстрира междинен пръст? " Това го демонстрира на Дявола, на злобата, на завистта ". Според Шени текстът на провокиралата най-разгорещени разногласия " Луцифер и Буда " не е бил вярно свестен от хората.

Родителите на Сузанита я разказват като " доста положително дете ", което върви на учебно заведение, рядко излиза и постоянно има предпочитание да оказва помощ на хората. Признават обаче, че към този момент от година и половина пуши - поради тежки нападки, които понесла за свое по-стари и по-неизвестно видео.

Орхан Мурад беше безапелационен - не е нужна интервенция на обществените служби или на Агенцията за протекция на детето: " Те могат единствено да навредят и да травмират детето ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР