bTV Новините стават на 22!. За отговорността към зрителя и

...
bTV Новините стават на 22!. За отговорността към зрителя и
Коментари Харесай

bTV Новините на 22: Лицата на телевизията с много емоции, спомени и уроци


bTV Новините стават на 22!. За отговорността към фена и доверието, което си гласуваме взаимно през всички тези години, описват лица на нашата редакция.

От първата емисия до през днешния ден, пазят доста страсти, мемоари, уроци. Отстояват стандарти, само че най-високият аршин за професионализъм остава човечността.

" Всеки път, когато оповестяваме за това, че дете е изчезнало, да оповестяваме, че е добре, открито и крепко при родителите си. Такава вест ми се желае да оповестявам ", сподели водещият Иван Георгиев.

" Иска ми се доста положителни вести да оповестяваме или най-малко салдото с неприятните за изчезнали деца, войната по пътищата всичкото това да е в пъти по-малко от хубавото по някакъв метод ", сподели водещата Лиляна Боянова.

За нюзрумът на bTV се преобразява неведнъж, само че не стопира да следва едно главно предписание.

" Това, което не се промени в bTV Новините е методът, по който ние се опитваме да влезем в обувките на хората с всяка една история, която вършим. Те да могат да водят личните си проблеми, решението на тази проблеми, личните си страхове, очаквания, страсти. Всичко това съумяваме да го предадем в репортажите на bTV Новините ", сподели продуцентът Валерия Чанкова.

" Най-важното за bTV Новините е нашата задача постоянно да търсим истината, да бъдем покрай своите фенове, да бъдем потребни, да бъдем забавни ", сподели гл. редактор Веселина Петракиева.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР