БТА Планът за възстановяване все още не е публикуван в неговата

...
БТА
Планът за възстановяване все още не е публикуван в неговата
Коментари Харесай

Министър Сачева: Президентът май живее в лабораторни условия

 БТА Планът за възобновяване към момента не е оповестен в неговата целокупност. В региона на труда и обществената политик има доста заложени средства за учене през целия живот. Над 300 милиона лв. ще бъдат заложени за повишението на конкурентноспособността на българите. Това разгласи министърът на труда и обществената политика  в предаването " Лице в лице “ по БТВ.

" Не знам за какво влагаме токова огромна сила по това какъв ще е процесът на изборите, вместо да даваме хрумвания и оферти за развиването на България. Процесът на изборите в България е един от най-прозрачните. Има доста благоприятни условия за наблюдаващи, има заложени доста варианти за цивилен надзор ", сподели Сачева. По думите ѝ спор за смяна на изборните правила преди вота, цели да саботира изборния развой “, счита тя.

По мотив поръчката на президента да се кандидатира за втори мандат,  коментира по този начин: " Президентът като че ли живее в едни лабораторни условия. Той ни показва своята химера за страна. Всеки рационален човек вижда, че зад фразите на президента не се крие нищо действително “, съобщи общественият министър и регионален координатор на ГЕРБ.

" Президентът също дължи отговори на разнообразни въпроси, като да вземем за пример тематиката за неговите съветници. Критиките му за образованието са изцяло несъстоятелни. От нашата страна постоянно е имало доброжелателност и опити за разговор, само че непрекъснато срещаме безпочвени рецензии и втълпяване на червейчето на подозрението “, означи общественият министър.

От друга страна, рецензиите че зле се ръководи рецесията, не дават отговор на истината. Това излиза наяве от икономическите ни индикатори на фона на Европа, регистрира тя.

Тя акцентира, че влизаме в спор, който ни отмества от наличието. " Не може непрестанно да се подлагат на подозрение дейностите на всяка институция. Това е нашата страна, ние друга нямаме. В последна сметка това ще се обърне като бумеранг и против него “, предизвести Сачева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР