Президентът на UFC Дейна Уайт потвърди, че предстоящата битка на

...
Президентът на UFC Дейна Уайт потвърди, че предстоящата битка на
Коментари Харесай

Конър Макгрегър счупи рекорда на UFC преди завръщането на битката с Майкъл Чандлър

Президентът на UFC Дейна Уайт удостовери, че идната борба на Конър Макгрегър с Майкъл Чандлър към този момент е счупила върха за най-голям гейт в промоцията.

35-годишният Макгрегър за последно влезе в осмоъгълника през 2021 година, когато загуби с механически нокаут в реванша си против Дъстин Поарие след чудноват случай. Той обаче ще се върне на 29 юни, с цел да се изправи против Чандлър в полусредна категория в UFC 303 в Невада.

Уайт беше запитан за вратата на UFC 303, когато се появи на конференция след скорошното събитие на UFC St Louis. „ Това към този момент е доста над $20 милиона “, сподели той.

McGregor към този момент има три от петте най-високи гейта в историята на UFC. Това включва настоящия номер едно, 17,7 милиона $ (£14 милиона), взети за мача му през 2016 година против Еди Алварес.

Другите влизания на McGregor в настоящата челна петица пристигнаха поради гореспоменатото проваляне от Poirier и провалянето му посредством събмишън против Khabib Nurmagomedov през 2018 година Списъкът се добавя от две с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР