БСП вече не може да е алтернатива на ГЕРБ. Партията

...
БСП вече не може да е алтернатива на ГЕРБ. Партията
Коментари Харесай

Има ли сътресения в БСП преди конгреса?

Българска социалистическа партия към този момент не може да е опция на ГЕРБ. Партията би трябвало да е опция на управническия модел, който е заложен в последните години. Това съобщи водачът на социалистите Корнелия Нинова , по време на 13-ата конференция на БСП-София .
 
Тя уточни и за какво е толкоз значимо провеждането на конгрес идната седмица.
 Българска социалистическа партия БГНЕС
„ В последните дни тематиката за конгреса на Българска социалистическа партия, сякаш е една от главните в медиите. В същото време ще има конгрес на ръководещата партия. Никой не се интересува какво ще се случва там. Може ли да си създадем извода, че обществото не се интересува какво мислят ръководещите? Какви решения ще им предложат и накъде ще водят България? Това значи ли, че обществото ги е отписало? А от нашия конгрес има огромни упования. На какво сме опция или претендираме да бъдем? Да станем? Най-често споделяме на ГЕРБ и ръководещите. Скъпи другарки и приятели, моето мнение е, че това към този момент не е задоволително. Мисля, че би трябвало да се заявим като опция на модел, който е изграждан в последните няколко десетилетия “, сподели Нинова.
 
Малко преди началото на днешната градска среща, Румен Овчаров разяснява, че има хора от Българска социалистическа партия, които са недоволни от протичащото се в партията.
 Българска социалистическа партия БГНЕС
„ Като чуете преброяванията на пленума, съгласно мен, излиза наяве, че има фронтове, които напълно не свършват с няколкото някогашни ръководители на партията и Георги Гергов . Очевидно има и други хора, които са недоволни от това, което се случва в партията, тъй като не се преценява с мненията на останалите хора в партията. Съобразява се единствено с мненията на няколко индивида, а тези отзиви не постоянно са най-правилните “, сподели от своя страна Овчаров.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР