БСП ще поискат извънредно изслушване на председателя на ДАНС в

...
БСП ще поискат извънредно изслушване на председателя на ДАНС в
Коментари Харесай

БСП иска изслушване на председателя на ДАНС заради казуса с Руската църква

Българска социалистическа партия ще изискат изключително чуване на ръководителя на ДАНС в Народното събрание поради отчета, въз основата на който е взето решение за изгонване на свещеници от Руската черква. Това разгласи водачът на социалистите Корнелия Нинова пред публицисти.

" Този тайнствен отчет никой не го е виждал, никой не знае какво написа в него. Има данни, че той е направен въз основата на напън извън, най-малкото информацията, че от Македония идва подобен. Има доста подозрения за това, което се случи ".

Българска социалистическа партия чакат ръководещите да откажат това чуване, само че желаят да видят дали ДАНС са си свършили работата или " някой извън " е звъннал и е споделил какво да създадат. Съгласни са отчетът да влезе и в секретното деловодство, само че да е ясно какво се случва.

Ако духовниците в действителност са били шпиони, редът в България е да бъдат арестувани, разследвани и съдени, защото нямат дипломатически статут, с цел да бъдат експулсирани, изясни Нинова.

" Очевидно е, че нямат съществени доказателства и по тази причина бързаха да ги изведат от страната. Искаме истината ".

Според Нинова в последно време основни за страната въпроси стават секретни - отчети на Сметната палата, на АДФИ, отчетът на ДАНС за концесията на " Росенец " и други.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР