БСП ще настоява минималната работна заплата да се увеличи от

...
БСП ще настоява минималната работна заплата да се увеличи от
Коментари Харесай

БСП постави още искания на кабинета, плюс 0% ДДС на хляба

Българска социалистическа партия ще упорства минималната работна заплата да се усили от 710 на 750 лева от 1 юли, упорства и за необлагаем най-малко в границите на една минимална работна заплата , за което и не намира поддръжка в обединението, и трето - 0% ставка Данък добавена стойност на самун и хлебни произведения. Това оповестиха социалистите на конференция през днешния ден.

Депутатът Георги Свиленски разяснява оповестените през вчерашния ден антиинфлационни ограничения на държавното управление като положителни, посочи обаче, че партията дава поддръжка, само че към момента упорства за отпадане и на оптималния размер на пенсиите. Исканията на левицата са също обезщетенията за ток и горива да влязат незабавно, защото такива са упованията на бизнеса .

Борислав Гуцанов добави още претенции на Българска социалистическа партия: таван на цената на газа на равнищата сега, а покачването да се поема оттук-насетне от държавата; водене на договаряния с всички вероятни снабдители на " Газпром " за добра цена на газа; Закон за свръхпечалби - освен за производителите, само че и за търговците, като 15% да е таванът на печалбите; украинските артикули да минават през пристанищата - зърно, слънчоглед, олио посредством смяна в закона, с цел да има експорт и облага за българските пристанища и страна.
 Илияна Йотова желае да види средносрочния проект на държавното управление
Илияна Йотова желае да види средносрочния проект на държавното управление

Тревожно е, че политическите планове и PR облиците изместват партиите

От Българска социалистическа партия са безапелационни, че поддържат ограниченията на кабинета Кирил Петков. За депутинизация на страната, каквото е настояването на Демократична България, Георги Свиленски разяснява, че жителите не я желаят, а показват инфлацията като главен проблем.

- от Българска социалистическа партия разясниха, че за тях няма проблем качеството на разговора и всяка седмица има срещи на съдружния съвет, както и решения, не те не всеки път " задоволяват парламентарните групи ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР