БСП се регистрира в ЦИК за участие на парламентарния вот

...
БСП се регистрира в ЦИК за участие на парламентарния вот
Коментари Харесай

БСП решава за коалиция след изборите и с допитване до членовете си

Българска социалистическа партия се записва в ЦИК за присъединяване на парламентарния избор на 4 април. Социалистите внесоха 10 000 подписа с упоритостта да станат първа политическа мощ. Първи обявихме водачите си, до седмица най-вече ще подредим листите в регионалните препоръки и до седмица най-късно ще стартира представянето на платформата на партията, изясни водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Приоритетите пред " алените " за идните парламентарни избори са в региона на образованието, опазването на здравето, обществена политика и стопанска система . Мерките са ориентирани към решаването на един от най-големите проблеми на България, а точно казусът с демографската злополука. Кампанията на Българска социалистическа партия ще бъде положителна и съответна, а по форма това, което разрешава заповедта на здравния министър.

По отношение на следизборните и управнически обединения, Нинова посочи, че ще предложи на Националния съвет този въпрос да бъде решен след изборите и с вътрешно допитване. Политиката, която организираме, откогато съм ръководител на партията, е битка със задкулисието в страната и вътре в партията. Няма да допуснем лобистки, групови или частни ползи да изкривят волята на хората, които са ни овластили при подписване на управническа и следизборна коалиция. Думите ми към този момент са потвърдени във времето и в практиката, безапелационна бе Нинова.
 Паргов: Българска социалистическа партия има действителни шансове да завоюва изборите
Паргов: Българска социалистическа партия има действителни шансове да завоюва изборите

С ГЕРБ сме непримирими врагове

По думите й хората, " които ни овластяват, би трябвало да решат каква власт желаят ".

На въпрос има ли партии, с които Българска социалистическа партия няма да се коалира, без значение от процедурата, която от партията ще започват, Нинова съобщи, че само членовете и симпатизантите, които са подкрепили партията ще вземат решение този въпрос. Всички партии, които влязат в Народното събрание след изборите, ще бъдат препоръчани на членовете на Българска социалистическа партия и каквото те решат, посочи Нинова.

Подозренията и обвиняванията за напън от съдружни сътрудници за поддръжката на Румен Радев за втори мандат като президент, Нинова дефинира като неистина, операция и изкуствено отклонение на обществото внимание.

За напрежението вътре в Българска социалистическа партия за подреждането на листите и може ли то да бъде преодоляно бързо до началото на парламентарните избори, Нинова увери, че напрежението бързо стартира да се преодолява с подреждането на цялостните листи от регионалните препоръки, които би трябвало да приключат до седмица най-вече.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР