„БСП подходи отговорно в цялата конституционна процедура за съставяне на

...
„БСП подходи отговорно в цялата конституционна процедура за съставяне на
Коментари Харесай

Свиленски: Двата гласа от ДПС за кабинета са болтовете, които крепят резервната гума на джипа

„ Българска социалистическа партия подходи отговорно в цялата конституционна процедура за сформиране на държавно управление – пет целта и надпартиен министър председател. Бойко Борисов излъга за Гроздан Караджов като транспортен министър. Нито за министри сме говорили, нито за министерства. Това, за което говорихме, беше за бюджетен недостиг, заплатите, приходите, помощите за бизнеса, пенсиите, 3% недостиг “. Това разаказа в ефира на БТВ Георги Свиленски от Българска социалистическа партия.

По думите му Движение за права и свободи не са подкрепили никакви конституционни промени, тъй като такива текстове не са написани и не са импортирани. Това е аварийна гума на джипа, закрепена с два болта откъм гърба. Те са тези два болта. Когато стане потребност гумата да влезе в приложимост, наблюдавайте по какъв начин ще се развие обстановката, разясни социалистът.

Типично в негов жанр Бойко Борисов си измисля хипотези, с цел да отклони публичното внимание. Това е коалиция на омертата, избавените имунитети и войната, уточни Свиленски. ГЕРБ и Политическа партия са едно и също нещо, безапелационен бе националният представител.

Според него напускането на пленарната зала от страна на Румен Радев при полагането на клетвата на новото държавно управление е невиждан акт. Радев е татко на хаоса. Той е виновен за случилото се в последните три години, добави Свиленски.

По отношение на това какъв брой дълго ще продължи общото ръководство на кабинета Денков-Габриел, той уточни, че всичко зависи от това по какъв начин двете обединения се схванат да крадат. По думите му, в случай че изчистят различията си, държавното управление може да изкара 18 месеца, даже и цялостен мандат.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР