БСП - Перник внезапно са се оттеглили от разговори за

...
БСП - Перник внезапно са се оттеглили от разговори за
Коментари Харесай

АБВ и БСП не се разбраха за общ кандидат-кмет за Перник

БСП - Перник ненадейно са се отдръпнали от диалози за съставяне на лява коалиция в града. И то без значение, че разговорът е бил градивен, декларират от АБВ в известие до медиите..
В него се споделя, че са извършени серия от диалози за съставяне на коалиция за идните локални избори, като се показва, че поканата е била на регионалното управлението на Българска социалистическа партия в Перник, както и че то я е отдръпнало.
" Очевидно, с нежеланието си за образуване на необятна лява коалиция, БСП-Перник обслужва ползите на ГЕРБ и други, зад което стои политическа, икономическа и финансова мотивация`, декларират от АБВ и заявяват, че като същинска опция за бъдещето на Перник ще се явят безапелационно на изборите на 26 октомври.
Подобно развиване сред двете леви партии има и в Димитровград, където от АБВ ще поддържат кандидатурата на Иван Евлогиев, повдигнат от локална коалиция " Димитровград вечно ".
И тук е имало диалози със социалистите. Коалицията " Димитровград вечно " прикани Българска социалистическа партия, в случай че фактически желае да смъкна ГЕРБ от власт, да премисли решението си и да поддържа Иван Евлогиев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР