БСП няма да подкрепи правителство с мандата на ГЕРБ. Това

...
БСП няма да подкрепи правителство с мандата на ГЕРБ. Това
Коментари Харесай

БСП отказа на ГЕРБ и провали варианта за кабинет без Продължаваме промяната

Българска социалистическа партия няма да поддържа държавно управление с мандата на ГЕРБ. Това разгласи ръководителят на социалистическата партия Корнелия Нинова по-малко от два часа откакто президентът Румен Радев връчи на Мария Габриел проучвателния мандат за сформиране на кабинет от името на най-голямата парламентарна партия.

С решението на левицата разновидността за управническа структура без поддръжка от " Продължаваме промяната - Демократична България " отпада. ГЕРБ, Движение за права и свободи и " ИТН " имат дружно едвам 116 гласа, което е незадоволително за избирането на държавно управление, в случай че всички депутати са в пленарната зала и гласоподават.

Допреди няколко часа водачът на Българска социалистическа партия продължаваше да упорства на тезата, че за поддръжка на първия мандат ще реши вътрешно партийно допитване.

Все отново на срещата с Мария Габриел и Бойко Борисов Нинова уточни, че сред двете партии има съществени разлики, измежду които позициите им за военна помощ за Украйна и присъединението на България към еврозоната.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР