БСП не е потенциален коалиционен партньор за Продължаваме Промяната“ (ПП),

...
БСП не е потенциален коалиционен партньор за Продължаваме Промяната“ (ПП),
Коментари Харесай

Асен Василев: БСП не е потенциален коалиционен партньор за „Продължаваме Промяната“

БСП не е евентуален съдружен сътрудник за „ Продължаваме Промяната “ (ПП), най-малко за момента, съобщи в предаването „ Още от деня “ по съпредседателят на новата партия Асен Василев. 

„ Хартиената бюлетина е едно голямо разграничение, което имаме с тях, тъй като хартиената бюлетина е метод да се върне статуквото назад на власт. Това е ключът към локалните избори, на локалните избори предишния път имаше съвсем 500 000 невалидни бюлетини. Всичко това е прицелено по този начин, че да може на локалните избори статуквото да се възпроизведе “, счита Василев. 



Той разяснява и опцията за сформиране на кабинет с втория мандат: „ За момента сме почнали предварителни диалози с „ Демократична България “, ако пристигна при нас мандат “. 



За предлагането на „ Демократична България “ да се явят с общи претенденти за кметските избори Василев изясни, че може освен с тях, само че и с локални обединения, където има почтени претенденти, които не са набъркани в корупция, да се работи за общо явяване.

„ Всяка година дефицитът е по-малък, в сравнение с е плануван, това е поради консервативното обмисляне, което се опитахме да преборим “, съобщи Василев: „ Направихме повторно актуализация на бюджета без болшинство, тези две актуализации доведоха до бюджетен недостиг, който в този момент се обрисува да е 3,4 % с Коронавирус ограниченията, което значи доста под 3% без тях. Всички черни сюжети не се осъществят “.

Попитан дали ще желаят оставката на Росен Христов и за обвиняванията против държавното управление на Политическа партия за доставки на горива през медиатори, Василев съобщи: „ Не се тормозим, дано той да даде всички показания и документи, имаме вяра, че системата ще си свърши работата “.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР