БСП избра да закрие предизборната си кампания пред Паметника на

...
БСП избра да закрие предизборната си кампания пред Паметника на
Коментари Харесай

Иван Иванов: Ще работим за мир, социална справедливост, защита на семейството

БСП избра да закрие предизборната си акция пред Паметника на свободата в Русе. “Това е емблемата на Русе, града на свободния дух, северната столица на България. Той е открит през 1909 г.от поборници и опълченци дружно с русенската общност. На този монумент вършим нашите тържества. Решихме тук да закрием акцията, тъй като това е знак и на солидарността, на справедливостта, а те изпълват нашата стратегия. Те са част от нашите стремежи, измежду които са и по-добри приходи, мир, по-добро бъдеще за децата. ”. Това съобщи общинският ръководител на Българска социалистическа партия Русе Пламен Рашев.

Предизборната демонстрация беше съчетана с осъществявания на песни, измежду които и емблематичната за социалистите “Една българска роза ”. В края на събитието членовете на листата сервираха червени рози на Паметника на свободата и пуснаха червени и бели балони в небето.

А ето какво сподели пред присъстващите и лидерът на листата с канидат-депутати Иван Иванов: “Това е извънредно значим ден, тъй като си вършим равносметка какво желаеме и какво ще реализираме. Свободата е избор, а на нас всички ни следва подобен избор. През миналия месец се срещнахме със стотици хора, чухме разнообразни гласове и стремежи, казахме на всички хора, които ни посрещнаха с вяра, че направихме всичко допустимо да се покачат приходите на българските жители, направихме и всичко належащо да запазим българската стопанска система, да запазим българщината.

Длъжни сме да продължим да работим в посока, в която всеки жител да се усеща като жител на българската страна, която се грижи за него. Защото през последните години имахме дни, в които едни бяха обичани, други не. Но равенството и справедливостта, които са залегнали в нашата стратегия са водещи и за нашата акция.

Имаме значимата задача да създадем този избор, който да ни докара към едно устойчиво ръководство. Защото в акцията чухме какво ли не-фалшиви вести, обиди, кавги. Но ние се държахме почтено в срещите си със своите симпатизанти. Те пък ни дадоха своите послания тук, на територия на Русе и региона. А точно посредством тези послания ние градим своята визия за града, региона, за страната. Най-важно е да имаме ясното схващане, че на всеки един гражданин са му нужни държавници, които да покажат пътя, по който да се почувстваме същински жители на страната. Важното е да работим за мир, обществена правдивост, отбрана на фамилията. Просто и малко, нищо грандиозно.

Остават броени часове, досега, в който всеки ще направи своя избор. Аз имам вяра, че няма да останат безучастни хора към своята орис и ориста на своите съграждани, защото изпадаме в безтегловност, която ни води към нищото. Трите години на безвастие и безвремие са в действителност изгубени, дано не продължаваме в този дух. Време е да има постоянен кабинет, в който Българска социалистическа партия да бъде този дирек, който подсигурява качеството на живот на всеки жител.

Така че приканвам всеки, който се колебае, който не е решил, в неделя да ни поддържа с №1 за по-добър живот. “
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР