БСП е в пълна готовност за предизборната кампания, приехме своя

...
БСП е в пълна готовност за предизборната кампания, приехме своя
Коментари Харесай

Нинова: БСП е в пълна готовност за предизборната кампания, издигаме Ваня Григорова в София

" Българска социалистическа партия е в цялостна подготвеност за предизборната акция, приехме своя платформа и одобрихме претендентите за кметове и екипите от общински съветници ".

 

Това съобщи водачът на левицата Корнелия Нинова след приключването на Националния съвет на партията и разгласи, че Българска социалистическа партия е взела решение да поддържа предлагането на Софийската градска организация в лицето на Ваня Григорова. Имаме утвърдени претендент за кмет и листа, както и районни кметове, сподели Корнелия Нинова.

Според нея през последните 4-5 дни ГЕРБ изявяват предпочитание по места да поддържат знакови червени кметове от години.

" Получили са предложения за поддръжка от ГЕРБ. Това е следващият опит на Борисов да пробива Българска социалистическа партия, да внушава, че сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия са вероятни сделки и обединения, да използва Българска социалистическа партия, само че и този път това няма да стане ", акцентира Нинова.

" Нашата цел на тези избори е да продължим борбата си за разграждане на модела " ГЕРБ " на локално ниво. Днес Националният съвет взе решение по мое предложение – разгласяваме публично, че не желаем и няма да приемем на никое място поддръжка на ГЕРБ за кметове на Българска социалистическа партия ", акцентира тя.

Приехме своята платформа, одобрихме претенденти за кметове, както и екипите от общински съветници, добави Нинова.

 

Това, което предложи софийската градска организация, е утвърдено от Националния съвет, сподели Нинова в отговор на въпрос за решението за претендентите на Българска социалистическа партия в София. В началото на септември Българска социалистическа партия - София издигна публично номинацията на Ваня Григорова за кмет на столицата.

Във връзка с решението да се вдигне възбраната за импорт на украинско зърно, Нинова разяснява, че българското държавно управление „ съобщи българския народен интерес “.

 

" Винаги сме имали ясна и поредна позиция, че дотацията, която се дава на зърнопроизводителите, би трябвало да се преразпредели и да отиде в по-голямата си част към произвеждане на плодове, зеленчуци, мляко и месо ", означи също водачът на Българска социалистическа партия.

Тя отхвърли социалистите да пазят „ едри предприемачи “, само че от партията считат, че идните митинги на зърнопроизводителите са обективни.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР