„БСП е против санкциите за Русия, защото те не вършат

...
„БСП е против санкциите за Русия, защото те не вършат
Коментари Харесай

Ченчев: Санкциите не вършат работа за България, Америка си повишава вноса от Русия

„ Българска социалистическа партия е срещу глобите за Русия, тъй като те не правят работа за България. Получава се по този начин, че при наказания, които съществуваха и досега, България плащаше огромна част от сметката. Трябва да приказваме в един глас, само че България не би трябвало да заплаща непознати сметки. Ние би трябвало да си гледаме националния интерес и съгласно Българска социалистическа партия тези наказания не са в полза на България. По тези въпроси имаме доста твърди позиции, имаме решения на Национален съвет и на Конгрес. “

Това съобщи зам.-председателят на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ и ръководител на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта в Народното събрание Иван Ченчев в ефира на NovaNews.

“Америка си е повишила вноса от Русия над два пъти по време на наказания, знаем и за съществуването на немски фабрики в Русия по времето на наказания. Така че очевидно за едни може, а за други не “, сподели още той.

По думите му това, което се случва в Украйна, няма по какъв начин да бъде утвърдено от никого и левицата твърдо се разгласи срещу войната.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР