БСП е алтернатива на ГЕРБ, но е лоша алтернатива. Това

...
БСП е алтернатива на ГЕРБ, но е лоша алтернатива. Това
Коментари Харесай

Владислав Горанов: БСП не могат да бъдат реална алтернатива

БСП е опция на ГЕРБ, само че е неприятна опция. Това съобщи финансовият министър Владислав Горанов нана ГЕРБ, по време на който ръководещите дадоха отговор на нападките от страна на Българска социалистическа партия след съботния им конгрес.

„ Подценявали сме Брутният вътрешен продукт, страната създава повече. Да, създава повече точно поради политиките, които постановяваме. Какво по-голямо доверие към ръководството от това хората да продължат да използват и да влагат в личната си стопанска система. Българска социалистическа партия не може да бъде опция на това. Българска социалистическа партия не дават действителна опция “, безапелационен бе Горанов. По думите му, трябва да се влага в качеството на обучение и подготовка на личен състав.

„ Проблемът в опазването на здравето било, че има търговски сдружения, да, има проблем, само че осигуряваме по-високо финансиране за опазването на здравето. Има и калпазани, само че в случай че се поинтересувате за какво врачанската и ловешката болница са на това състояние, отговорът няма да е ГЕРБ “, сподели още Горанов.

Той акцентира, че бюджетът за 2018 година дава опция страната да извършва функционалностите си и да извършва политиката на това държавно управление. „ Държавата можела да пораства повече, може само че не с тях. Хората имат потребност от успокоение и предвидимост и това им се дава сега. Българска социалистическа партия са обезпокоени, че не могат да дадат действителна опция “, добави Владислав Горанов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР