Брюж приема Бенфика в първи мач от осминафиналите на Шампионската

...
Брюж приема Бенфика в първи мач от осминафиналите на Шампионската
Коментари Харесай

Орлите от Лисабон ще слагат край на приказката на Брюж

Брюж приема Бенфика в първи мач от осминафиналите на Шампионската лига. Белгийците се класираха за този стадий на шампионата за първи път в историяти си след ослепително показване в груповата фаза, където бяха в една група с Атлетико Мадрид, Леверкузен и Порто. Бенфика пък впечатли още повече, откакто завоюва група, в която бяха Пари Сен Жермен и Ювентус.

След блестящата есен обаче формата на Брюж фрапантно спадна. След подновяването на сезона в Белгия отборът има една победа в девет мача, четвърти е в шампионата и изостава на цели 20 точки от водача Генк. Класирането за осминафиналите на Шампионската лига не оказа помощ на треньора Карл Хьофкенс, който бе уволнен в края на предходната година и бе сменен от Скот Паркър.

Бенфика прави доста мощен сезон и има единствено две загуби през актуалната акция, като и двете пристигнаха от Спортинг Брага. Последната беше преди няколко дни, когато отборът отпадна от Купата на Португалия след дузпи. “Орлите ” към този момент са без огромната си звезда Енцо Фернандес, който през януари бе продаден на Челси за 120 милиона евро.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР