Брутален сблъсък между Генчо и Зорница в социалните мрежи предизвика

...
Брутален сблъсък между Генчо и Зорница в социалните мрежи предизвика
Коментари Харесай

ФОТОФАКТ Генчо сипе зверски обиди срещу Зорница! Съплеменниците от "Игри на волята" се захапаха след шоуто

Брутален конфликт сред Генчо и Зорница в обществените мрежи провокира териториалната борба в „ Игри на волята “ от този понеделник. Уж на пръв взор почтен коментар на 21-годишната студентка предизвика земеделеца да ѝ написа на персонално, а тя не се поколеба да показа в Instagram обидните му думи.

Зори отговаряше на въпроси на почитателите си, а някой я попита за какво по време на тежката борба Георги мина 3 пъти, а Гената – 2, щом той е най-силният физически. „ Ами то и аз минах 3 пъти, и Ели мина 2 пъти, и Мира също... дамите изнесохме борбата “, беше отговорът на Зори, който очевидно засегна мощно Генчо.
 Игри на волята Генчо Зорница
Снимка: instagram.com/@zoristtt

„ Носих те 40 минути да редиш пъзела, нещастница, носи 30 кила дърво. Изобщо няма да ти разясня, носила била борбата. Двата тежки изнесох и те държах във въздуха да се бъркаш 40 минути на смешния пъзел “, е написал на персонално известие 33-годишният земеделец.
 Игри на волята Генчо Зорница
Снимка: instagram.com/@zoristtt

„ Тук следим удар по мъжкото его с моя отговор на Q&A, че дамите сме изнесли борбата (факт, то мъже нямаше достатъчно) “, отбрани се Зорница, конкретизирайки, че дънерът, който е носила, е бил 60 кг.

Доста хора се застъпиха за алената участничка, а тя показа в сторита техните отзиви. Генчо от своя страна не е коментирал в персоналния си профил обстановката.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР