Брутален престъпник нападна сервитьорка в Слънчев бряг, преби я жестоко

...
Брутален престъпник нападна сервитьорка в Слънчев бряг, преби я жестоко
Коментари Харесай

Осъден за грабеж опита да изнасили брутално сервитьорка

Брутален нарушител атакува сервитьорка в Слънчев бряг, преби я грубо и опита да я изнасили, написа Монитор. Младата жена крещяла и гневно се борела с насилника, макар уплахата си. За да я принуди да мълчи, извергът я стиснал с две ръце за шията и почнал да я души. Животинското безчинство се разиграло на разсъмване в събота в хотелската стая на потърпевшата сервитьорка.

Момичето е от Бургас, само че преди седмица заочнало работа в курорта и наело стая в апартхотел в покрайнините. В към 5 часа сутринта тя се прибирала от работа пешком, когато изнасилвачът я видял и незабавно я набелязал. Той тръгнал след нея и я наблюдавал до хотела й. Сградата, която се употребява главно от служащи, няма рецепция, по тази причина и никой не го спрял на входа. Когато младата жена отключила стаята си, насилникът изскочил зад тила й, изблъскал я на леглото и я нападнал. Когато срещнал отпор, той почнал да постанова беззащитното момиче с юмруци и плесници където свари. Удрял я грубо в главата, ребрата и корема. Дърпал ушите й и ги извивал, а тя пищяла от болежка, само че в това време викала и за помощ. Сервитьорката е получила тежки контузии по тялото, само че за благополучие се отървала без фрактури. Докато се опитвал да я нокаутира и приведе в безпомощно положение, насилникът я удрял с коляно в корема и в хълбока, а най-после почнал да я души, с цел да спре писъците й. Момичето се отървало като по знамение от лапите на изверга. Със сетни сили то го изблъскало и хукнало на открито да търси помощ. После пристигнала в полицията и разказала всичко.

За по-малко от три часа ченгетата свалили записите от видеокамерите в апартхотела и прилежащите здания и ги изгледали. Разпознали го по голяма татуировка на ръката му във тип на плетеница, а скоро по-късно го разкрили и задържали. Оказало се, че нападателят е от Ямбол и остарял познайник на полицията. Той има условна присъда за обир, която изтърпява в изпитателен период. Преди броени дни дошъл в Слънчев бряг и почнал работа като асистент готвач в един от хотелите. В нощта на случая, готвачът-изнасилвач гулял до сутринта и изпил голямо количество алкохол. Бил е в несъответстващо положение, поради което жертвата съумяла да избяга, а опитът за обезчестяване пропаднал.

Въпреки, че се отървала от полово посягане, девойката е със съществени физически пострадвания от побоя и в потрес от претърпяното нахлуване.

" Районна прокуратура – Несебър задържа за период до 72 часа Божидар И. Той е упрекнат за това, че на 01.06.2019г. в к.к. „ Слънчев бряг “, общ. Несебър, в хотел, направил опит да се съвкупи с лице от женски пол, като я принудил към това със мощ – бутал я към стаята и я удрял с юмруци в региона на главата, гърдите, корема, региона на бъбреците, удрял я с коляно в дясната част на ханша, огъвал ухото й, като действието е останало незавършено заради независещи от дееца аргументи, защото потърпевшата е съумяла да избяга – закононарушение по чл.152, ал.1, т.2, предл.1, вр. с чл.18, ал.1 от Наказателен кодекс ", оповестиха от държавното обвиняване. Във вторник Районна прокуратура – Несебър ще внесе в съда искане за налагане на непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР