Бруклин Бекъм очевидно не се страхува от постоянните прояви на

...
Бруклин Бекъм очевидно не се страхува от постоянните прояви на
Коментари Харесай

Новата татуировка на Бруклин Бекъм е огромно обяснение в любов към годеницата му

Бруклин Бекъм явно не се опасява от непрекъснатите прояви на обич. В събота, 23 януари, 21-годишният модел показа най-смелия си сантиментален жест в обществените мрежи. Любовното писмо на Никола Пелц за Бруклин е петата му татуировка в чест на годеницата му и несъмнено е най-привличащата вниманието.

Бекъм сподели новата си татуировка в Instagram и озаглави обявата си „ Любовни писма ❤️ “. Новото мастило на процедура се простира по целия му врат и съставлява писмо, което годеницата му Никола е написала.

„ Моето момче вечно. Прочети това всякога, когато се почувстваш кахърен. Искам да знаеш какъв брой надълбоко си обичан. Имаш най-хубавото сърце, което в миналото съм срещала, и се надявам, че в никакъв случай няма да преживея и ден без твоята обич.

Мисля, че си толкоз необикновен. Просто знай, че можем да преживеем всичко дружно, в случай че дишаш постепенно и имаш доверие. Обичам те безпределно.

Любов вечно,
бъдещата ти жена “

Докато изкуството на врата на Бекъм е гигантско, това е единствено една от многото татуировки, с които той е съумял да разгласи любовта си към своята избраница. Само дни преди да разкрие най-новия си татус, 26-годишната Пелц разкри, че Бекъм е направил още една татуировка за нея на дясната си ръка.

На 20 януари тя разгласява фотография на татуировката на Бекъм, която гласи: „ Моят живот, моята истина, моят мирис, моят разсъдък, моята хубост, моята драгоценност “ .

Другите му посвещения с мастило включват илюстрация на очите на Пелц, нейното име и името на починалата ѝ баба. Всичко това е малко изненадващо, имайки поради че двойката е дружно от относително малко време – двамата потвърдиха връзката си за първи път в Instagram през януари 2020 година

До юли 2020 година Бекъм и Пелц разкриха, че са сгодени. „ Преди две седмици помолих сродната си душа да се омъжи за мен и тя сподели „ да “, показа Бекъм в Instagram на 11 юли. „ Аз съм най-щастливият мъж в света. Обещавам да бъда най-хубавият брачен партньор и най-хубавият баща един ден. Обичам те, скъпа. “

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР