Бруклин Бекъм и Никола Пелц запечатаха любовта си в събота

...
Бруклин Бекъм и Никола Пелц запечатаха любовта си в събота
Коментари Харесай

Сватба за милиони: Големият син на семейство Бекъм се ожени

Бруклин Бекъм и Никола Пелц запечатаха любовта си в събота вечер на обилна гала в Маями.

27-годишната младоженка изглеждаше зашеметяващо в невероятна булчинска рокля на Валентино, до момента в който позираше за сватбените си фотоси, откакто се омъжи за най-големият наследник на Дейвид и Виктория Бекъм.

Това разкриват извънредните фотоси на Daily Mail.

27-годишната милиардерска наследница беше въплъщение на елегантността в бялата си рокля с дълги ръкави, държейки букет от бели цветя покрай хупата (балдахин, който се държи от четирима родственици на младоженците), под която двойката се ожениха на еврейска гала.
View this post on Instagram
A post shared by Notizieweblive.it (@notizieweblive)

Актрисата хвърча до Рим два пъти, с цел да работи с дизайнера на Валентино Пиерпаоло Пичоли в неговото студио, с цел да подсигурява, че всеки подробност от тоалета ще бъде съвършен.

Никола и амбициозният готвач Бруклин, на 23 години, се ожениха на ранна вечерна гала в една от трите солидни шатри, издигнати на обширната ливада до океана в имението на татко й Нелсън на стойност 103 милиона $ в Палм Бийч, Флорида, оповестява БГНЕС.
View this post on Instagram
A post shared by Cosmopolitan HK Official (@cosmopolitan_hk)

Сред гостите на сватбата бяха тенисистките Серина и Винъс Уилямс, телевизионната звезда началник Гордън Рамзи и звездата от „ Отчаяни съпруги “ Ева Лонгория.
View this post on Instagram
A post shared by BECKHAMS???? (@thebeckhams_official)

За празненството 300-те посетители се реалокираха в шатрата за прием, където под звуците на осъществяване онлайн на Only Fools Rush In на Елвис, Бруклин и Никола излязоха за своя първи танц като младоженци.

Бруклин избра братята си Ромео и Крус за свои кумове за необятно рекламирания си брак с дъщерята на финансиста милиардер Нелсън Пелц, на 79 години. Сестра му Харпър, на 10 години, беше шаферка.
View this post on Instagram
A post shared by Harper Seven Beckham (@harperbeckham_fashion)

Двойката се ожени под украсена с цветя хупа на обичайната еврейска гала в чест на еврейските корени на Никола. Бруклин също има известно еврейско завещание по линия на своя татко, футболната легенда Дейвид, чийто дядо по майчина линия е евреин.

И както повелява традицията, Бруклин счупи чаша, увита в салфетка, с крайници си, откакто двамата с Никола бяха бракосъчетани от равин. След това младоженците се любуваха на продължителна целувка пред звездните посетители.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР