Броят на ваксинираните расте и лекарите са обезпокоени от явлението,

...
Броят на ваксинираните расте и лекарите са обезпокоени от явлението,
Коментари Харесай

Появи се Синдром на ваксинирания - с какво е опасен?

Броят на имунизираните пораства и лекарите са обезпокоени от явлението, което са почнали да следят, написа изданието  . " Няма проблем, аз съм ", споделя Камила преди да целуне приятелката си, която към момента не е получила своята първа инжекция. След махането на карантината и имунизирането, отворено за всички, мнозина се връщат към старите си привички. Някои схващат, че към момента могат да бъдат носители на вируса и да го предават даже след две игли, само че други пренебрегват това и се отхвърлят от бариерните жестове, чувствайки се свободни от 
Междувременно всички експерти в региона на опазването на здравето предизвестяват, че както и преди е належащо да се демонстрира нерешителност, защото вирусът към момента интензивно циркулира, а броят на имунизираните не е достигнал нивото, задоволително, с цел да може да се надяваме на имунитет. В последните дни се чуват диалози за " синдрома на имунизирания ", който безпокои доста лекари. 
 Помпео: В Ухан се организират секрети военни опити Помпео: В Ухан се организират секрети военни опити
Бившият шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ и някогашен държавен секретар на Съединени американски щати Майк Помпео съобщи, че в Института по вирусология в Ухан се организират секрети воен...
Говорейки за този нов синдром лекарите имат поради хората, които са получили първата доза ваксина и са почнали да се бариерните жестове, рискувайки да се заразят с  Covid-19, да го предадат и даже да се окажат в болница. В изявление за Le Parisien Бенжамен Давидо, експерт по инфекциозни болест от Университетската болница Раймон Поанкаре в Гарш разяснява, че от ден на ден и повече следи " пациенти от този вид в нашите отделения. Те възприемат своята първа доза като тотем, до момента в който първите антитела се появяват едвам след две седмици, а по-късно последователно нарастват. "
Жан-Мишел Константин, шеф на Френското общество по упойка и реанимация също удостоверява наблюдението: " След като стартира породиха обилни случаи на инфектирани и приети в болница след първата доза.  Наскоро приехме пациент с подобен случай. Вълна от реанимирани няма, само че това е удостоверение за несъмнено душевно положение. Когато човек си намерения, че е въпреки и минимално предпазен, той прекомерно бързо отслабва бариерните жестове. "
На 14 май основният теоретичен помощник на СЗО Сумия Сваминатан съобщи, че по данни, събрани в разнообразни страни имунизациите " пазят от инфекцията в границите на от 70 до 80%. " Епидемиологът от университетската болница в Нанси Клотилда Латарш показва, че е належащо да се изчака три седмици след първата инжекция, с цел да се види " намаление на риска от заразяване с 50%. "
Ето за какво са нужни други защитни ограничения, като носене на маска, разграничаване и други, до момента в който страните не доближат равнището, при което огромен брой хора ще бъдат предпазени, а разпространяването на вируса и предаването доближат доста ниско равнище, добавя специалистът от СЗО.
 Германски учени: знаем по какъв начин да спрем тромбозите при векторните ваксини Германски учени: знаем по какъв начин да спрем тромбозите при векторните ваксини
Проблемът се демонстрира при векторните ваксини, като тези на AstraZeneca и JohnsonJohnson – въпреки и доста рядко. Случаи на м...
Анестезиологът Жан-Мишел Константин припомня, че след имунизиране постоянно има опция от заразяване от " тежка форма на болестта " или даже, за младежите, " нескончаем Covid. "   Всички лекари предлагат да се прояви нерешителност и вниманието да не се понижава прекомерно рано, с цел да не допусне обновяване на пандемията. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР