Броят на санкциите срещу Русия достигна безпрецедентно ниво и възлиза

...
Броят на санкциите срещу Русия достигна безпрецедентно ниво и възлиза
Коментари Харесай

Володин: Броят на санкциите срещу Русия достигна безпрецедентно ниво

Броят на глобите против Русия доближи невиждано равнище и възлиза на съвсем 18 хиляди Това сподели ръководителят на Държавната дума Вячеслав Володин на заключителното пленарно съвещание на камарата през есенната сесия, оповестяват съветски медии.

" В продължение на 10 години страната ни е в обстановка на наказания, противопоставяне, търговски войни. Ако броим през днешния ден, броят на оповестените наказания против страната ни е невиждан - 17 хиляди 937 наказания. Още един път, във връзка с всяка друга страна подобен брой наказания не беше разгласен. Затова можем да проучваме с вас какво е направено, какви резултати има ", сподели Володин.

Той акцентира, че желанието на Вашингтон и Брюксел да реализират срив на съветската стопанска система се е върнало към тях като бумеранг.

" Икономиката на Съединени американски щати потъна, както и Германия, Франция и Англия. Руската стопанска система стана номер едно в Европа, ние сме измежду петте най-големи стопански системи в света. Това е резултат от работата на депутатския корпус ", добави още ръководителят на Държавната дума.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР