Броят на новите случаи на коронавирус в Украйна се е

...
Броят на новите случаи на коронавирус в Украйна се е
Коментари Харесай

Украйна отчита рязко увеличение при новите случаи на COVID за денонощие

Броят на новите случаи на ковид в Украйна се е нараснал повече от два пъти през последните три дни, заяви здравното министерство, представено от Ройтерс.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30020
Здравните управляващи са записали 18 479 нови инфектирани за последното денонощие след 12 815 нови случая през вчерашния ден и 8558 на 18 януари.

Те споделиха, че чакат в края на януари и през февруари нова вълна, провокирана от разновидността Омикрон.

След няколко интервала на прецизни ограничавания, междинният дневен брой на инфектираните с ковид в Украйна при започване на януари понижа на към 4000 случая, при над 10 000 при започване на декември предходната година. Този месец управляващите предложиха подсилваща доза ваксина против коронавирус на всички пълнолетни.

В страната с население от 41 милиона души с две дози са ваксинирани едвам 14,3 милиона поданици. От началото на пандемията в Украйна с ковид са се заразили общо 3,8 милиона души, като 98 843-ма от тях са умряли.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30020  Германската прокуратура проверява партийни водачи за бонуси " " /> Германската прокуратура проверява партийни водачи за " коронавирусни бонуси "  Доц. Ангел Кунчев ще бъде изслушан в Народно събрание Доц. Ангел Кунчев ще бъде изслушан в Народно събрание  Правителството на Чехия се отхвърли от проектите за наложителна Коронавирус имунизация Правителството на Чехия се отхвърли от проектите за наложителна Коронавирус ваксинация

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР