Броят на жертвите от заразата от новия коронавирус в Италия

...
Броят на жертвите от заразата от новия коронавирус в Италия
Коментари Харесай

Казаха колко души са починали за денонощие в Италия, цифрата е страшна!

Броят на жертвите от болестта от новия ковид в Италия се усили с 27 души през последните 24 часа, като общо 79 души са умряли на Апенините, оповестиха от италианската гражданска отбрана, представени от "Ройтерс ".

Общият брой инфектирани хора в Италия, която е най-тежко наранена от вируса в Европа, възлиза на 2 502 души, което е нарастване с близо 500 души, откакто през вчерашния ден записаните инфектирани бяха 2036 души.

Началникът на италианската гражданска отбрана съобщи, че в началото инфектираните 160 души са се възстановили изцяло.

Заразата се появи преди 12 дни и е съсредоточена основно в няколко горещи точки в северната част на Италия, само че инфектирани хора към този момент са регистрирани във всички 20 области на страната без една.

Междувременно във Франция умря четвърти човек от новия ковид, като не се прецизира националността и възрастта на умрелия.

Снощи френските здравни управляващи оповестиха за 191 инфектирани в страната, от които трима са умряли, а 12 са оздравели. Заедно с Италия Франция е една от най-засегнатите от новия вирус страни в Европа.

Десетки хиляди възпитаници в засегнатите региони на Франция си останаха по домовете.

В Германия броят на инфектираните с ковид доближи 188 души. През последното денонощие в страната са били регистрирани 38 нови случая.

Броят на инфектираните с вируса във Англия е достигнал 51 души, заяви здравният министър Мат Ханкок. През последното денонощие в страната са били регистрирани 12 инфектирани.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР