Бронзовите медалистки от олимпийските игри в Рио де Жанейро, абсолютните

...
Бронзовите медалистки от олимпийските игри в Рио де Жанейро, абсолютните
Коментари Харесай

Михаела Маевска, Цветелина Найденова и Ренета Камберова - официално със степен бакалавър от НСА



Бронзовите медалистки от олимпийските игри в Рио де Жанейро, безспорните европейски и международни шампионки по художествена гимнастика Михаела Маевска, Цветелина Найденова и Ренета Камберова получиха на публична гала дипломите си за висше обучение от Националната спортна академия „ Васил Левски “, степен бакалавър.

Михаела Маевска: Винаги съм си мечтала да хвърлям шапка. Много съм щастлива, че най-сетне съумях да приключа с висшето си обучение.

Цветелина Найденова: Много сме щастливи. Това беше много дълго чакано събитие. Нямахме самообладание да облечем тези тоги и да мятаме шапките. Вече дипломите са в ръцете ни. От тук нататък ще следваме магистратура „ Спортна публицистика “.

Ренета Камберова: Това е едно безпределно самочувствие за нас. Вече не сме единствено съумели спортисти, а и интелигентни спортисти. Записахме и магистратура, тъй като в действителност имахме огромен обсег за развиване и ние се възползвахме от него. Надявам се и в идващото занятие да бъдем също толкоз добре завоювано, както и тези до в този момент.

Сред абитуриентите бакалаври състезателите по битка Николай Байряков и Даниел Александров, както и състезателят по мотоциклетизъм Ангел Караньотов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР