Бронзовата медалистка с ансамбъла от Олимпийските игри в Рио де

...
Бронзовата медалистка с ансамбъла от Олимпийските игри в Рио де
Коментари Харесай

Християна Тодорова е кандидат за член на Техническия комитет към Европейската федерация

Бронзовата медалистка с ансамбъла от Олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016 година Християна Тодорова е българският претендент за член на Техническия комитет по художествена гимнастика към Европейска гимнастика. Новината оповестиха от родната федерация.

Кандидатите са 16 и ще се борят за шест позиции.

Изборите ще се проведат на 2-3 декември на съвещание на централата в Португалия. Има единствено един претендент за президент на Европейска гимнастика - Евангелия Трикомити от Кипър.

Самата Християна Тодорова показа, че за нея е фантазия да влезе в управата на художествената гимнастика.

" През 2016 година, когато се връщахме от Олимпиадата в Рио, няма да не помни по какъв начин Илиана Раева попита всяка една от ансамбъла, с какво желае да се занимава от тук нататък. Тогава й споделих, че желая някой ден да бъда в международните среди на художествената гимнастика и да бъда измежду хората, които ще оказват помощ България да бъде на върха, там където й е мястото. Тази кандидатура е крачка към една от моите цели и фантазии и без помощта на Българска федерация художествена гимнастика - Официална страница и Илиана Раева, които постоянно са зад мен и имат вяра в мен, даже когато аз самата нямам доверие в себе си, това мъчно би било осъществимо. Благодарна съм за доверието и съзнавам отговорността, която стои пред мен, тъй като да последвам стъпките на велики хора, като Мария Гигова и Мария Петрова е освен отговорност, само че и голям дълг към българската художествена гимнастика, който дълг съм подготвена да поема, даже и да бъркам по пътя ", написа Християна Тодорова в профила си във Facebook.

" Наскоро ми бяха задали въпрос, дали не съм прекомерно дребна за такава позиция в света на художествената гимнастика, а моят отговор беше, че човек е толкоз огромен, колкото са огромни фантазиите му... А аз постоянно съм мечтала без предел. И да не се получи в този момент на изборите, аз ще пробвам още веднъж и още веднъж, даже и когато към този момент съм огромна за “мечти”, просто тъй като съм състезател, а един състезател в никакъв случай не се отхвърля. Без значение какво се случва, той продължава, до момента в който не успее. И най-после постоянно съумява. Всичко е допустимо, а на “невъзможното” му би трябвало просто още малко време, с цел да стане допустимо. Обичам художествената гимнастика и знам, че когато има обич, стават чудеса ", показа още тя.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР