Броени минути след официализирането на партньорството между ЦСКА и световния

...
Броени минути след официализирането на партньорството между ЦСКА и световния
Коментари Харесай

Филип Филипов: Макрон вникна в значимостта на ЦСКА за България и Балканите

Броени минути след официализирането на партньорството сред ЦСКА и международния бранд за спортна екипировка " Макрон ", изпълнителния шеф на ЦСКА Филип Филипов даде особено изявление за клубния уебсайт:

Г-н Филипов за какво ЦСКА предприе ход с смяна на марката екипи?

Това, което се опитваме да реализираме в клуба, е смяна. Спортно-техническите цели и провокации са ясни. Там всички желаеме да забележим ЦСКА на върха, само че до момента в който за това се грижат треньорският щаб и тимът, ние като оперативно управление желаеме да променяме към по-добро и активността на клуба отвън терена. Искаме да удовлетворим високите условия на нашите почитатели във всяко едно отношение. Напълно осъзнаваме, че до момента маркетингът с предлагането на публични, подготвителни екипи и обособени фен-артикули не беше на равнище. Затова и предприехме тази значима стъпка, сключвайки контракт за партньорство с компания, която може да извърши поръчките за цяла гама екипировка и покрие критериите ни за хармония и качество. Световен бранд, с който взаимно ще сътворим извънреден и специфичен модел, а не просто да ни ограничи в избора със общоприет азбучник. До този миг имахме извънредно лимитирани благоприятни условия във връзка с тези значими за нас съставни елементи.
 ЦСКА подписа контракт със международния бранд
ЦСКА подписа контракт със международния бранд " Макрон "

Договорът е за две години

В последна сметка се спряхте на италианската компания " Макрон ". С какво марката ви завоюва?

Партньорите от " Макрон " ни предложиха тъкмо това, от което имахме потребност - отношение и внимание при направата на екипа, материи от най-голям клас, което е извънредно значимо за нас, и несъмнено, извънреден екип, особено направен за ЦСКА, със сантиментални нотки и препратки към богата история на клуба ни. Отделно, през последните години концернът се наложи като един от най-силните марки в Европа. " Макрон " прави екипите на 5 от 20-е клуба в Серия А. Неслучайно беше определен за производител на съдийските екипи във всички шампионати на УЕФА, в това число Шампионската лига и Европейското състезание. Всичко това ни потвърждава, че компанията работи по модерни способи и предлага първокачествен артикул.

Как протече връзката сред клуба и " Макрон " във връзка с екипа за новия сезон? Дизайнът постоянно провокира интерес измежду почитателите...

Хора от клуба бяха посрещнати в централата на компанията в Болоня. Там, дружно с дизайнерите на " Макрон " помислиха в елементи по какъв начин би трябвало да наподобява екипът ни през новия сезон, с цел да съчетае по най-хубавия метод цветовете, историята и традицията на клуба, а в това време да наподобява стилно и съвременно. " Макрон " вникна в значимостта на ЦСКА за България и Балканите. Този самостоятелен метод към нашия клуб беше и една от главните аргументи да се спрем на новия бранд.

За какъв брой време е партньорството с " Макрон "?

Сключихме контракт за 2 години, който е с опция за удължение. Вярваме, че и ние като клуб, и нашите почитатели ще бъдем удовлетворени от това съдействие, чиято единствена цел е да предложим на последователите ни задоволително количество, многообразие и качество на продуктите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР