Броени дни след анонсирането на новата спортна версия , специалистът

...
Броени дни след анонсирането на новата спортна версия , специалистът
Коментари Харесай

Unplugged Performance с аеро пакет за новата Tesla Model 3 Performance

Броени дни след анонсирането на новата спортна версия , експертът в региона на доработката няа коли от портфолиото на Tesla- Unplugged Performance, показа пред света и своя аеродинамичен пакет за електрическия автомобил.

Новият пакет на Unplugged Performance включва детайли, направени извънредно от въглеродни влакна, и съгласно анонса на компанията дава опция на притежателите на Model 3 Performance да персонализират купето съгласно желанията си, като в това време действително усъвършенстват пътното държание и успеваемостта на електрическия автомобил си.

В пакета на Unplugged Performance за Tesla Model 3 Performance са включени следните аеродинамични елементи- челен многокомпонентен спойлер, челен и заден дифузьор, както и заден спойлер.

От Unplugged Performance разясняват, че новите аеродинамични детайли за Model 3 Performance 2024 могат да бъдат поръчвани настрана, като челен комплект и като пакет.

Предварителни поръчки за закупуването към този момент се одобряват, а първите доставки ще бъдат осъщестевни през втората половина на годината.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР