Броени дни преди края на 2021 година, официалният представител на

...
Броени дни преди края на 2021 година, официалният представител на
Коментари Харесай

BMW Group България представи най-новото от света на BMW

Броени дни преди края на 2021 година, формалният представител на BMW за страната- BMW Group България, показва най-новите попълнения в моделното и модификационното портфолио на марката.

Към края на тази и началото на идната година, главните новости при BMW са свързани със стилното четириврато купе 4 Series Gran Coupe, съществено обновените X3 и X4, както и новите версии с M xDrive система за задвижване на четирите колела на рисковите M3 и M4.

Със особено усъвършенствана M xDrive система за задвижване на четирите колела, новите M3 Competition и M4 Competition, производството на които започва единствено няколко месеца след пазарното лансиране на главните версии със задно задвижване на двата суперспортни автомобила, са изпълнени с редови, шестцилиндров M TwinPower Turbo мотор с оптималната мощ от 510 конски сили, смесен с осемстепенна M Steptronic роботизирана предавателна кутия.

Допълнителното усъвършенстване във връзка с сцеплението и общата непоклатимост на версиите M xDrive на и M4 са комбинирани и с впечатляващи динамични и скоростни параметри. Двата автомобила се нуждаят от единствено 3.5 секунди за реализирането на класическото ускоряване от 0 до 100 км/ч, което е с 0.4 секунди по-малко спрямо версиите им със задно задвижване.

Впечатляваща динамичност, само че в композиция и с извисена над пътя позиция на седене и произлизаща от това още по-голяма убеденост, предлага също по този начин и X4, налично и в топ-версията M Competition, както и обновеното X3.

Основните новости при обновената през тази година версия на BMW X3 са свързани със стилизиране на екстериорния и интериорния дизайн, като изключително усещане при SAV (Sports Activity Vehicle) модела вършат неговите напълно нови диодни задни светлини. Те придават още по-силно лъчение на купето като цяло и го придвижват на още по-високо равнище. Промени са настъпили и в предната част на автомобила, където откриваме и нови, още по-тънки, светлинни детайли, още по-изразителна стилистика на тематичната бъбрековидна решетка, опция за осъществяване с лазерни фарове, които са с покритие от до 650 метра, няколко нови екстериорни цветови решения и други.

Основната оригиналност навътре в X3 е обвързвана с въвеждането на нов и по-голям (10.25-инча) централен извисен екран, който обаче може да бъде сменен и от наличният като в допълнение съоръжение панел с диагонал от 12.3 инча. Присъствие означават също по този начин нови спортни седалки, спомагателни функционалности на бордовата система с BMW Operating System 7 и опция за възобновяване по въздуха, и други.

BMW X4 M Competition надгражда базата на общоприетата версия на SAV купето с още по-голяма динамичност и изцяло наслаждение зад кормилото, като подобрението е с измерение от +50 Нм до оптимален индикатор от 650 Нм. Максималната мощ на шестцилиндровият редови задвижващ елемент на автомобила е 510 конски сили, което е задоволително за реализирането на ускоряване от 0 до 100 км/ч за 3.8 секунди или с 0.3 секунди по-бързо спрямо миналата еволюция на спортната кола.

С новото 4 Series Gran Coupe , BMW продължава традицията си да предлага в действителност универсални върхови артикули, в които са съчетани всички типични за марката и оценени високо от потребителите параметри. Автомобилът е композиция от жанр, технологичност и функционалност, като предлага извънреден комфорт на дълъг път, динамичност и многопрофилност с помощта на четирите си порти и извисената линия на багажника. Последното дизайн решение е главен провинен за това пасажерите на задните седалки да разполагат с повече пространство над главите, както и по-голямо, с към 40 литра, товарно поделение. При нужда и с помощта на към този момент делимите в отношение 40:20:40 облегалки на задните седалки, свободният размер, а и практичността на колата, могат да бъдат увеличени в допълнение до 1290 литра.

За реализирането на последното спомагат съществено и самите габарити на колата, които са увеличени във всяко измерение- дължина +143 мм, широчина +27 мм, височина +53 мм. Стъпката начело е пораснала с 50 до 1595 мм, а откъм гърба с 29 до 1623 мм. Междуосието също е удължено- с 46 мм, до 2856 мм.

Завиден баланс сред изгодност и динамичност предлага модификацията M440i xDrive на 4 Series Gran Coupe, която е оборудвана с редови шестцилиндров мотор с оптималната мощ от 374 к.с и Mild-Hybrid технология за възстановяване на общата успеваемост и понижаване на разхода на гориво.

По отношение на софтуерното застраховане при новото 4 Series Gran Coupe, от BMW залагат на повече от 40 системи за подполагане на ръководството и повишение на дейната сигурност, добавените функционалности на бордовата Operating System 7 система с личен помощник, функционалност , опция за възобновяване на системата и функционалностите отдалечено, и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР