Броени дни остават до юбилейния концерт на ФСБ. Любимата на

...
Броени дни остават до юбилейния концерт на ФСБ. Любимата на
Коментари Харесай

Легендарната рок група ФСБ с голям юбилеен концерт в Арена Армеец

Броени дни остават до юбилейния концерт на ФСБ. Любимата на генерации рок група ще означи своята 40-годишнина в " Арена Аремеец " на 7 октомври. Специално за събитието от Германия се завръща един от създателите на ФСБ - Александър Бахаров. Музикантът не е свирил с групата близо 35 години.

София
 Пускат спомагателни билети за огромния концерт на ФСБ в София Пускат спомагателни билети за огромния концерт на ФСБ в София
Огромен е ползата към идния юбилеен концерт на една от най-великите родни групи FSB, който ще се организира на 7 октомври в Арена Армеец. Поради...

Музикална история, разказана с шлагери и пречупена през живота на генерации. Песните на ФСБ са част от срещите " след 10 години ", припомнят да летим " високо, високо " и да не забравяме, че " отново ще се прегрънем вечно ". Защото " любовта е стих безспир, нашепващ нещо свято ".
Иван Лечев, музикант: Тази група направи от мен това, което съм в 90%. Целият ми умишлен живот е по този начин или другояче обвързван с тази група.Константин Цеков, музикант: Най-важно е всеки създател да има своята увереност за това което прави, да е същински към самия себе си.
За 40-годишнината музикантите от ФСБ още веднъж ще бъдат дружно на сцената. А най-голямата изненада е завръщането на Александър Бахаров.

Александър Бахаров: Да свириш с тези хора е наслаждение. През цялото време, когато бях в Германия без тях, усещах, че ми липсва размяната на това музика лно наслаждение, на екшъна, който имахме като свирим дружно. Румен Бояджиев: Искаме да бъде комбинация сред професионализма на ФСБ и носталгичното от предишните години.
Концертът на 7 октомври няма да бъде сниман от нито една телевизия, а Българска национална телевизия ще ни направи съпричастни на огромната годишнина със специфичен филм за юбилея.

  ФСБ - 40 години по-късно ФСБ - 40 години по-късно
На 7 октомври ФСБ приготвят концерт във връзка 40 години от основаването на групата. В студиото на "Още от деня " Румен Бояджиев и Константин Цеков ни при...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР