Броени часове преди световната й публична премиера, SEAT разпространи нови подробности за

...
Броени часове преди световната й
публична премиера, SEAT разпространи нови
подробности за
Коментари Харесай

Електрическата пистарка CUPRA e-Racer вдига 270 км/ч, от 0 до 100 км/ч за 3.2 секунди

Броени часове преди международната й публична премиера, SEAT популяризира нови подробности за премиерната на женевското ревю CUPRA e-Racer, която е първата в света напълно електрическа туринг спортна кола.

Оборудвана с четири електромотора, CUPRA e-Racer е в положение да развие максимална скорост от 270 км/ч, като първите 100 от тях могат да бъдат достигнати от място само за 3.2 секунди.

CUPRA e-Racer е оборудван с батериен модул с 6072 клетки, с потенциал, равняващ се на около 9000 съвременни мобилни телефона. За презареждането на тежащият 450 килограма модул, който се равнява на към една трета от общото тегло на състезателната кола, са нужни 40 минути.

CUPRA e-Racer е същински състезателен автомобил, който разполага с мощ от 480 конски сили (постоянна мощност) и до 680 конски сили (пикова мощност).

За реализирането на електрическата задвижваща система на са били необходими над 20 000 часа, като тя е комбинирана със особено оптизирана аеродинамика на купето, камери за задно виждане на местата на стандартните външни огледала и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР