Броени часове преди старта на най-романтичното предаване - тази вечер

...
Броени часове преди старта на най-романтичното предаване - тази вечер
Коментари Харесай

Емо Чолаков преди старта на Един за друг: Започваме със супер интрига

Броени часове преди старта на най-романтичното предаване - довечера от 20.00 ч. по Нова телевизия, водещият Емо Чолаков в компанията на спечелилите от първите два сезона – Елена и Пламен и Тяна и Иво, повдигна завесата за идното в новия трети сезон на " Един за различен “.

" В новия сезон всичко е по 3. Започваме стремително и завързваме супер конспирация. Няма да вкарваме двойките както във втори сезон – първо 7, а след това 6. Тази вечер всички ще влязат вкупом. Но ще бъдат настанени на две разнообразни места. В сезон 3 с изключение на " Вила на любовта “ ще имаме и " Хижа на любовта “. Двойките ще имат късмет да разменят местата си, а по някое време ще се съберат всички дружно на трето място – " Пущинакът на любовта “. Наградата в трети сезон ще бъде на стойност от 50 до над 100 хиляди лв.. В взаимозависимост от това по какъв начин си играл и си се показал по време на целия сезон, двойките ще вземат това, което са си изработили “, разкрива водещият на най-романтичното предаване в ефира.

" Тази година участниците са извънредно цветни, красиви и интелигентни. Влюбени, несъмнено! Нещата ескалират. Ако на кастинга в първи сезон са се явили 2000 души, на втория – 3000, в този момент са към 5000 “, добавя той.

" Животът ни след шоуто се промени. Най-малкото Instagram избухна. Не сме и очаквали, че може да се случи “, споделя Елена, победител в " Един за различен “ – сезон 1.

" Ние участвахме в годината, в която пандемията беше в разгара си, само че останахме доста близки с хората от нашия сезон. Също с тези от втори сезон. До такава степен, че направихме бизнес с друга двойка. Докато участваш в предаването, за доста малко време ти се случват доста хубави неща. Изживяваш доста страсти. И това сигурно сближава “, добавя нейния партньор Пламен пред Нова.

" Всички участници от двата разнообразни сезона са толкоз близки. Виждат се, контактуват си, вършат си тиймбилдинги “, споделя Емо Чолаков.

" Направихме едно събиране на всички двойки от двата сезона дружно с екипа и разменихме функциите. Екипът бяха участници вместо нас. Получи се доста готино. Ние ще се съберем и тази вечер, с цел да гледаме шоуто “, разкрива Пламен.

" Когато изгледахме първия сезон и се записахме за присъединяване в шоуто, си представях, че отиваме на отмора. Срещаш с нови хора, забавляваш се по през целия ден, играеш игри. Събрахме се с участниците от първи сезон, тъй като това, което преживяваш, няма по какъв начин да ти се случи в действителния живот. Който не се е докоснал от близко до " Вилата на любовта “ и до този план, не може да го разбере. Това е страст, която няма по какъв начин да се опише “, споделя Тяна, победител във втори сезон на шоуто.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР