Бритни Спиърс се извини на Джъстин Тимбърлейк за коментарите, направени

...
Бритни Спиърс се извини на Джъстин Тимбърлейк за коментарите, направени
Коментари Харесай

Бритни Спиърс се извинява на Джъстин Тимбърлейк и казва, че е „влюбена“ в новата музика на бившия си, като разкрива, че „дълбоко съжалява за някои от нещата“, които е написала в мемоарите си от 2023 г.

Бритни Спиърс се извини на Джъстин Тимбърлейк за мненията, направени в нейните записки, настоявайки, че „ надълбоко съжалява ". Попзвездите излизаха от 1999 година до 2002 година (на фотографията през 2002 г.)  

В неделя Бритни протегна маслинова клонка на някогашния си, като се извини в Instagram за „ някои от нещата “, които написа в нейните записки от 2023 година, като в същото време възхвалява двете нови песни на Джъстин

За обявата си тя показа неотдавнашен клип на Джъстин, който извършва с принадлежности в класната стая с Джими Фалън в The Tonight Show.

'Искам да се извиня за някои от нещата, за които писах в книгата си. Ако съм обидила някой от хората, на които откровено държа, надълбоко съжалявам… “, написа тя.

„ Исках също да кажа, че съм влюбена в Джъстин Новата ария на Тимбърлейк " Selfish " е толкоз добра и за какво всякога, когато видя Джъстин и Джими заед...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР